• info@kekfabutor.hu
  • +36 70 5076052

Vásárlási tájékoztató

Fenyőbútorainkat, matracainkat személyesen a Nyíregyháza Pazonyi út 17. sz. alatt található bútoráruházunkban tudja megvásárolni. Egyéb bútor termékeket csak is kizárólag webáruházunkban vásárolhatók meg. Egyedi Bútor megrendelést    kizórólag a teljes vételár 40%-ának befizetésével illetve átutalásával tudunk felvenni !!! Az adott bútort ( bútorokat ) a  szóban forgó   pénzösszeg megfizetésével ill. átutalás esetén a pénzösszeg beérkezésével írjuk ki gyártásra! Telefonon megrendelést szóban nem áll módunkban felvenni .

 

www.kekfabutor.hu üzleti és szállítási feltételek

Üdvözöljük a www.kekfabutor.hu üzemeltetője, a  KÉK-FA-KOPÁNCS FAIPARI Kft. internetes üzlet vásárlói között!

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.kekfabutor.hu webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A Webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: KÉK-FA-KOPÁNCS FAIPARI KFT.

Cégjegyzékszám: 15-09-079698

Adószám: 24087450-2-15

Székhely: 4405 Nyíregyháza Bóbita utca 41.

Bankszámla: 68700054-10542877

Telefonszám: +3670-3631381

Email: info@kekfabutor.hu

Facebook: Kékfa Fenyőbútor nyíregyháza

Megvásárolható termékek

Termékeink fenyő bútorok, egyéb bútorok és matracok. Fenyő bútorainkat egyedi megrendelésre is megvásárolhatja, melynek részleteiről lentebb ovashat.

A megjelenített termékeket on-line (elektronikus)  megrendeléssel lehet rendelni. Megrendelés esetén a termékeket házhozszállítjuk.

A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját (lásd később). Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. 


Személyi adatok védelme

Megrendelés esetén szükségünk lesz az Ön adataira. Ezek az adatok szükségesek a számla kitöltéséhez, valamint az áru postázásához. a Vásárlók adatait kizárólag a saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Az eladó fél nem vállal semminemű felelősséget a hibásan vagy hiányosan megadott adatokból keletkező problémákért, főleg ha nem tüntetett fel ervényes telefonszámot, melyen elérjük Önt. Kék-Fa-Kopáncs Kft.. a www.kekfabutor.hu webáruház tulajdonosa és üzemeltetője kijelenti, hogy a rendszerünkbe regisztrált összes személyes adatot szigorúan bizalmasan és törvény szerint kezeljük. Adatait semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek sem más személyeknek. Ezen feltétel alól kivétel a szállító vagy kézbesítő cég. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről és az adatokkal az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járnak el.


Az áruházban való böngészés, keresés

A webáruházunkban tetszés szerint nézelődhet, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztráció nélkül tájékozódhat. Termékeinket kategóriák szerint soroltuk be. A különböző kategóriákat az áruház tetején lévő Bútoraink menüből választhatja ki. Ezt követően jelenik meg az adott kategórián belül  az alcsoportok. Több alcsoport talál, melyek a könnyebb eligazodást szolgálják. A termékek listája egyben az árlistánk is. Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel. A termék nevére vagy fotójára kattintva az adott termék leíró oldalára jut, ahol részletes leírás mellett képet is lát. Ha a képre kattint az egérrel, akkor az nagyítva is megjelenik. A nyitó oldalra bármikor visszajuthat a Kezdőlap menüpontra kattintva, ami az oldalak felső részén elől található.

A felső keresőmezőben gyorsíthatja meg bármely termék gyorsabb megtalálását honlapunkon. A mezőbe kell beírni a keresendő termék nevének vagy leírásának bármelyik szavát, vagy szórészletét. A gomb megnyomása után a keresés eredményeképpen mindazon termékek megjelennek, amelyek nevében vagy leírásában a megadott szó vagy szórészlet szerepel.


Megrendelés

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Ezen a portálon végrehajtott megrendelés következményeként a vevő és az eladó között adásvételi szerződés jön létre. A megrendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeket és tisztában van a vásárlás rögzített menetével. Az érvényes megrendeléshez vagy a regisztrációhoz a vásárló a regisztrációs oldalon található valamennyi pontot köteles a valóságnak megfelelően kitölteni. E kötelezettség elmulasztásából eredő károkért, illetve a regisztrációs folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalunk felelősséget. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Az árváltoztatás jogát cégünk fenntartja. A honlapunkon található kiegészítők kompatibilitása más termékekkel nem garantált. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.


A megrendelések feldolgozása, igazolás


A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8 és 18 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárata után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. A megrendelésről automatikus visszaigazolást küld rendszerünk. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-5 héten belül. Nagyobb összegű, mennyiségű megrendelés esetén kérjük hívja központi számunkat további információért (szállítás, árukészlet ellenőrzése).

A rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket válassza ki a listából

 

2. Amennyiben minden feltételt pontosan beállított, helyezze a terméket a kosárba

 

3. Ezt követően a pénztárba irányítja át a rendszer, ahol még egyszer leelenőrizheti a megvásárolni kívánt tételeket, törölheti azt vagy a "Vásárlás folytatása" gombra kattintva folytathatja a vásárlást.

7. Amennyiben Ön még nem regisztrált a kekfabutor.hu webáruházba, a regisztráció gombra kattintva itt megteheti. Regisztráció nélkül is le tudja adni rendelését. Amennyiben Ön már regisztrált felhasználónk, lépjen be és folytassa a vásárlást


8. Ezt követően megjelenik Ön előtt rendelésének teljes összegzése és a már regisztrációkor megadott számlázási és szállítási adatai. Amennyiben változtatni szeretne adatain, kattintson az ADATLAP MÓDOSÍTÁSA feliratú gombra és írja át adatait. Miután mindent rendben talált, a megjegyzés részhez írhat az eladónak bármilyen nemű információt a futárnak és az eladónak egyaránt. Bútorainkat minden esetben utánvétes szállítással szállítjuk házhoz, Önnek a futár érkezésekor, a bútor átvétele után kell fizetnie futárunknak.

9. A "Vásárlás" feliratú gomb megnyomásával a rendelést postázza. Figyelem!! A rendelés elfogadása után a böngészőjén egy feliratnak kell megjelennie A KÖSZÖNJÜK RENDELÉSÉT címmel. Ha ezt nem látja valószínűleg a rendelése nem lett befejezve. Ellenőrizze a megadott email címén a leveleit néhány perc múlva, nem érkezett e igazolás. Amennyiben nem, ismételje meg a rendelést vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. A megrendelést követően automatikus igazolást kap emailcímére.


Fizetés módja

- előre átulással bankszámlánkra

- helyszínen a bútor átvételét követően egy összegben készpénzben a szállítónak

- előleg előreutalásával + a fennmaradó részt helyszínen a bútor átvételét követően készpénzben a szállítónak.

Előleg/Foglaló előre utaláskor, illetve a teljes összeg átutalásakor nagyon fontos, hogy minimum a szállítást megelőző nap14:00 óráig a bankszámlánkra megérkezzen a kért összeg. Ha ez nem teljesül, másnap nem tudjuk szállítani a bútort, még ha minden le is volt egyeztettve, csak egy későbbi időpontban.

 

Szállítási díj, csomagolás, postai díj

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni utánvétes rendelés esetén. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Csomagküldési díjak:

 

Minden bútorunk országos szállítási díját megtalálja a termék adatlapján.

  •  

Több bútor vásárlása esetén telefonon kérjen egyedi szállítási ajánlatot.

 

 

A bútorok átvételét 18. életévét betöltött személy veheti át. Ellenkező esetben a termék visszaszállításra kerül!

 

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 300 000 Ft feletti vásárlás vagy(és) 2-nél több bútor vásárlása esetén minden esetben 30% foglalót kérünk a bankszámlánkra elutalni. Az utalásnak a szállítást megelőzően, 48 órával hamarabb  meg kell érkeznie bankszámlánkra, ellenkező esetben nem tudjuk szállítani a bútort, még akkor sem, ha ezt már korábban leegyeztettük.

 


Szállítási határidő


A szállítási határidő minden 16:00-ig leadott rendelés esetén 1-5 hét, ha nincs feltüntetve másként. A 16:00 óra utáni rendeléseket csak másnap tudjuk feldolgozni. Abban az esetben ha valamely árucikkünket kiárusítottuk és jelen pillanatban nincs raktáron, erről Önt e-mailben vagy telefonon értesítjük. 


Sikertelen kiszállítás


Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Vevőt terhelik. Amennyiben a Vevő hibájából meghiúsul, a kiszállítás a nem lemondott megrendelések újraküldésének a költsége a Vevőt terheli. Ezen költség (a tényleges kiszállítási költség) a Vevő felé kiszámlázásra kerül. Újraküldés esetén ezekután a terméket csakis előreutalással áll módunkban küldeni. Felhívjuk figyelmüket, hogy a futárszolgálat nem jogosult a termék kicsomagolását elvégezni az utánvét kifizetését megelőzően és utána sem köteles jegyzőkönyvet felvenni, amennyiben hiányosnak tartja a csomagot, a kibontást követően. Amennyiben a csomagot hiányosan kapta meg, úgy telefonon vagy e-mailben értesítsen bennünket. Sérült csomagot ne vegye át! Ebben az esetben jelezze a futárnál, hogy a csomagot a sérülés miatt nem veszi át.

 
FONTOS: ELŐRE EGYEZTETETT, DE MÉGIS SIKERTELEN KISZÁLLÍTÁS ESETÉN FENN TARTJUK A JOGOT, HOGY A MÁSODIK SZÁLLÍTÁST, MÁR CSAK A TELJES ÖSSZEG ELŐRE UTALÁSÁVAL FOGJUK TELJESÍTENI. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
 


Visszalépés a megrendeléstől

Minden bejegyzett megrendeléstől mindkét fél a megrendelést követő 48 órában (2 munkanap) telefonon vagy e-mailen keresztül visszaléphet. Az ilyen visszalépést kérjük a info@kekfabutor.hu címre küldeni.


Vásárlástól való elállás joga

Az interneten és telefonon töténő vásárlás esetén a vevőt megilleti a vásárlástól való elállás joga. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáét!


A vevő a termék átvételét követő tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszajuttatni a terméket a távollévők között kötött szerződésekről szóló 19/2014. (IV.29.) Kormányrendelet szerint. Az eladó pedig köteles az elállásról való tudomásszerzést követő 14 napon belül visszatéríteni a termék árát és kiszállítási díját. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Amennyiben méretcserére van szüksége, ezt jelezheti Ügyfélszolgálatunkon, ilyen esetekben a határidő rugalmasan változhat, megoldható az eredeti áru, csomagcserekor történő visszajuttatása is.

Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem veszi át és a futárszolgálat a kekfabutor.huinternetes üzlet költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki! 

 

Akciók

 

Ha élő megrendelése van, amiben akciós bútort rendelt, de időközben megszűnik az akció, akkor a változás az Ön megrendelésére nem vonatkozik. Ha időközben megszünik egy termék akciója, de Ön még akciósan rendelte, akkor a leegyeztetett akciós áron fogja megkapni. Ez abban az esetben is érvényes, ha időközben az akciós termék ára további árcsökkenésen megy keresztül. Összefoglalva, mindig a visszaigazolt és leegyeztettett áron jut a megrendelt termékhez, függetlenül az akciók, és az árak mozgásától. Az áruház fenntartja a jogot, hogy az akciók megszünéséről előzetes bejelentés nélkül döntsön, valamint új akciókat hozzon létre.


 

Garancia, szavatosság 

A www.kekfabutor.hu internetes üzlet, 12 hónap szavatossági időt vállal minden termékére. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.

Garanciális ügyintézésre visszaküldött termékeket kizárólag blokkal vagy számlával együtt fogadunk, továbbá szükséges a vitatott probléma részletes leírására is!

Ezek nélkül sajnos nem tudjuk az ügyintézést lefolytatni. (Garanciális problémával rendelkező termékek postacíme: 4405 Nyíregyháza Bóbita utca 41..)

 

Vásárlásával Ön elfogadja, hogy a www.kekfabutor.hu webáruházat üzemeltető KÉK-FA-KOPÁNCS FAIPARI KFT. a vásárlást követően egy éven belül megkeresheti kérdőív formájában, szolgáltatásaink és termékeink minőségellenőrzési céljából. 

 

Adatvédelem:

A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez.

Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pld. Posta). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.