• info@kekfabutor.hu
  • 06705076052

Hamilton matrac + ágy szett

589 000.- Ft 589 000.- Ft

* A feltüntetett árak a 27% -os áfát tartalmazzák!

A HAMILTON ágykeret erőt sugárzó, modern megjelenésű. Fényes, ólomszürke anyaga és egyszerű vonalvezetése biztosítja, hogy minden hálószobában jól mutat. Praktikus ágyneműtartója tágas tárolóhelyet biztosít ágyneműinek.

Hamilton matrac különlegessége, hogy a kellemes alvás érdekében cipzár segítségével levehető betéttel látták el, melyben megnövelt sűrűségű támaszszivacs található. A test vonalának követését ortopédiát támogató szivacsrétegekkel és a bonell rugós technológia által biztosított nyomáskiegyenlítővel kívánta a gyártó elérni. A Hyper Extra Comfort szivacsnak köszönhetően ez lesz a megfelelő választása, azoknak akik szeretnének energiával  feltöltődni éjszakánként. 

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy HAMILTON ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

Előrendelhető: 8-10 hét

Szállítás 2-5 hét terméktől függően
Szállítási díj: 25 000.- Ft
Módosítás

Módosítás

Házhozszállítás

- Hamilton matrac + ágy szett | Termék alapára: 589 000.- Ft
- Választható méret: 140cm x 200cm | Felára: 0.- Ft
- Bútor pakolás díjai: Nem kérek | Felára: 0.- Ft

Összesen: 589 000.- Ft

Az ágykeret 4 db gázrugót tartalmaz. Ezek megkönnyítik az ágy felnyitását. A hatalmas ágyneműtartóba kényelmesen és biztonságosan tudunk pakolni, ugyanis a rugókat egyenként tudjuk fixálni, így az ezzel kapcsolatos balesetek teljes mértékben elkerülhetők.

Lábmagasság: 15 cm
Ágyneműtartó belső mélység: 21 cm
Az ágy alapmagassága láb nélkül: 28 cm

Fejvég magasság: 132 cm
Fejvég szélesség: a kiválasztott méret+6 cm
Fejvég vastagság: 19 cm
Méreteket szemléltető ábra megtalálható a fényképek között.

Matrac:

Maximális kényelem  Antiallergikus és antibakteriális, rugalmas és tartós felületi szövet. Ergonómikus kényelem a bonell rugózatnak köszönhetően  A matrac vastagsága: 34 cm. 

A test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ergonomikus, ortopédikus, gerinckímélő kialakítású matrac.  A matrac kialakítása minimálisra csökkenti a vállra és a csípőre gyakorolt ​​nyomást, így biztosítva a pihentető alvás feltételeit. Nagy sűrűségű nyomáskiegyenlítő, hőszigetelő matracmag.  Ökológiai szövetborítás.

 Vízalapú HOTMELT-t használnak a felületek összeragasztására. Az oldalfalra varrt hordozó fülek segítségével könnyen mozgatható.

110 kg-ig terhelhető matrac.

Éjjeli szekrény:

4db fekete lábon áll.

Magasság:61  cm

Szélesség:41 cm 

Mélység:44 cm

 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Küldjön üzenetet:

Hasonló Termékek

SZP